id-foto

Fototjänster nära dig!  Finns i Tomelilla

Behöver du ett ID-foto har du kommit rätt!

Hos Fire Foto i Tomelilla får du sex godkända och välliknande bilder och det tar mindre än fem minuter innan du har bilderna i handen. Bilden passar till körkort, ID-kort, visum, busskort, elevkort, parkeringstillstånd... ja i stort sett alla handlingar där det behövs ett foto. Det enda du inte kan använda bilden till är svenska pass, där fotot tas av polisen i samband med att du ansöker om passet. Detta gäller även internationellt ID-kort som utfärdas av Polisen samt ID-kort som utfärdas av Skatteverket.


När det gäller visum har olika länder olika regler för hur bilden ska se ut. Ta reda på hur det land du ska till vill ha bilden så tar vi den på det sättet. Även andra format, som exempelvis bilder till amerikanska pass som ska vara 2 x 2 tum, fixar vi.


För foto i normalfallet kostar det 200 kronor. Om bilden avviker från standarden i format eller på annat sätt kostar det 250 kronor. Du kan betala med alla vanliga kontokort, eller Swish om du hellre vill det. Självklart går det också bra med kontanter!


Vanligtvis kan du bara droppa in, men det allra bästa är att boka en tid. Det gör du genom att ringa, SMSa, e-posta eller använda formuläret (se nedan).


Telefon/SMS: 070-576 11 66


E-post: foto@fire.se.

Använder du e-post så ange namn, telefonnummer och önskemål om datum och tid.


Formulär för tidsbokning: